Fă-ți manichiura acasă în 5 pași!

Fă-ți manichiura acasă în 5 pași! Trebuie să pleci undeva, însă ai uitat să te ocupi şi de manichiură? Timpul nu îţi permite o programare la manichiuristă şi nu îţi plac unghiile tale naturale. Nu mai pierde timpul şi rezervă-ţi puţin timp pentru manichiură la ţine acasă. Economiseşti timp di rămâi cu bani în buzumar, dar şi cu nişte mâini superbe, potrivite ţinutei şi stilului personal

Manichiură este foarte importantă pentru o femeie şi (sunt sigură că ştiţi deja) este cartea de vizită a sexului frumos şi nu numai. Desigur, părerea mea este că e la fel de importantă pentru un bărbat aşa cum este pentru o femeie, însă părerile sunt împărţite. Unii bărbaţi preferă să aibă mai multă grijă de părul lor, de ţinută, în timp ce mâinile sunt neglijate.

Dar noi, femeile, noi trebuie să le facem pe toate, nu-i aşa? Coafură, manichiură, pedichiură, pensat, epilat, toate au nevoie de atenţie sporită, în timp ce dragii noştri sunt gata de plecare în fix 20 de minute, şi e posibil să aibă puţin timp să spele şi maşină în timp ce tu încă îţi ondulezi cu sârguinţă părul. Recunoaşteţi peisajul? Eu daaaaa…..

În timp ce tot mai multe fete aleg unghiile cu gel, acril, etc. eu astăzi va vorbesc despre manichiură acasă, cu propriile unelte de la Stephanie-F şi lac de unghii în loc de gel sau ojă permanentă.

Desigur, dezavantajul este că nu o să va ţină 2-3 săptămâni, dar dacă o realizaţi cu multă atenţie o să va bucuraţi de unghiile voastre cel puţin o săptămâna. Multe doamne aleg să folosească mănuşi atunci când spală vasele sau se ocupă ce activităţile casnice, eu nu fac asta şi totuşi 7 zile am o manichiură impecabilă. Exceptând manichiură de vineri pe care am ciobit-o curăţând nuci. :)))

Sursă foto: zumi.md

Citește continuarea pe miu-miu.ro

manichiura - tuseaCiteste si: Tusea – tratamente și remedii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.