Sa fie paste, sa fie vin!

- Fotor 143444740326316 576x1024

- Fotor 143444730713380- Fotor 143444734927468   M-a apucat vrednicia. Azi …pe la pranz. Ce sa fac? Ce sa fac? Mi-am adus aminte ca am cumparat o punga cu fructe de mare ( pret 18 ron) si o conserva de ton in saramura. Zis si facut! Am cautat si o punga de paste in camara, achizitionat parmezan , samantana, vin alb, o conserva de porumb  si rosii. A iesit o reteta adaptata, dar foarte gustoasa.

Am potrivit trei rosii si le-am aplicat tratament dureros. Cubulete! Meritau! Mama lor de rosii!  Le-am pus la calit cu un catel de usturoi, lovit o data cat sa se desfaca. Pana atunci am pus fructele de mare sa  dea in clocot. Sa faca spume! Hahah!   Dupa ce s-au calit rosiile am pus si fructele de mare deasupra si da-i iar calire. Am luat si o ceapa verde din frigider si am pus-o si pe ea in amestec. Spre final am pus si niste porumb, la cerera clientilor mei de acasa si am stropit cu vinisor. Vai, dar ce miros! Miros de vacanta la Roma. Martirisesc: am servit si eu un paharel de vin, sa fie bine, sa nu fie rau!  Sare si peperoncino si hai sa pregatim pastele. Apa cu ulei, cand da in clocot puneti pastele si lasati sa fiarba circa 8-10 min( in functie de tipul de paste) Dupa ce pastele au fost fierte le-am pus peste fructele de mare si  le-am amestcat cu smantana si o ploaie de parmezan. Ca tot ploua afara! Doamne, domnicule! Buuuun! As avea totusi o problema. Mancarurile care imi ies bine se termina repede! Hmmm, nu putem sa  gasim o solutie la asta? Hahahha! Hai, pofta buna la masa!

- Fotor 143444740326316

- Fotor 14344474354527

 

 

 

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.