Inele de ceapă cu bere, o rețetă delicioasă

Ingrijirea Pielii - Instantly Angeless

Inele de ceapă cu bere, o rețetă delicioasă. Vrei să îți surprinzi prietenii cu  o gustare rapidă? Tasty îți vine în ajutor cu o rețetă marca Martha Stewart. Inele de ceapă făcute în bere! Ai să te lingi pe degete. Ce ai de făcut? Găsește niște cepe mari și restul vine de la sine.

Ingrediente:

  • 2 cepe mari
  • faina
  • praf de copt
  • sare
  • bere

 

Incepe prin a curăța cepele și desfă inelele,  astfel încât să le poti condimenta pe fiecare în parte.  După ce ai desfăcut inelele pune-le într-un castron cu apa și gheață, așa își păstrează prospețimea și nu se oxidează.  Într-un alt castron pune făina, sarea și praful de copt. Deasupra  toarnă un pahar de bere și amestecă bine, să scapi de cocoloașe.  Scoate ceapa pe un prosop, mai dă-o printr-un rând de făină și bagă  inelele de ceapă în amestecul cu bere. Prăjește puțin  în ulei și scoate pe un prosop de hârtie, cât să mai absoarbă grăsimea. Vezi VIDEO

Citeste si: Porumb în stil MEXICAN

inele de ceapă - diabet glicemieCiteste si: Obezitatea, dincolo de PREJUDECĂȚI

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.