Trucuri pentru murături gustoase

Trucuri pentru murături gustoase. Vrei să pui murături pentru la iarnă. Încă nu știi care e cea mai bună metodă? Îți recomandăm să te uiți cu atenție când alegi murăturile, să iei condimentele care vor da gustul și să ai răbdare. Restul, se rezovă! Uite câteva trucuri pentru murături gustoase.

1. Legumele nu trebuie înghesuite, fiindcă au nevoie să respire.

2. Alege cu grijă condimentele: usturoiul, hreanul, boabele de muştar, foile de dafin, mărarul (seminţe, tulpini şi flori), frunzele de ţelină. Pe lângă faptul că dau gust, au şi un rol antibacterian şi sunt sănătoase.

3. Amăreala castraveților poate fi înlăturată dacă, după ce sunt tăiați felii, se introduc zece minute în lapte puțin sarat.

4. Murăturile nu vor face mucegai dacă se pune în borcan un săculeț din pânză rară umplut cu boabe de muștar, care să acopere bine suprafața murăturilor până la marginea borcanului.

Citeste si: Zacuscă MAGICĂ, ca la mama acasă

5. În ceea ce priveste legumele uscate (țelină, morcov, păstârnac), acestea se pot conserva de la un an la altul în săculeți de pânză prin care să pătrundă aerul.

Vezi continuarea pe: Frunza Verde

foto: foodnetwork.com

 

murături gustoase -   n loc de lapteCiteste si: ANPC dă în vileag ce amestec bem în loc de LAPTE

Ai si tu o reteta pe care vrei sa o faci cunoscuta? Trimite-o la: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.