Pizza de casa …cu 55 ron!

Fotor_143395750224038

- Fotor 143395756514293- Fotor 143395750224038- Fotor 143395796328183- Fotor 143395787739867- Fotor 143395768546567- Fotor 143395762792272

Ce gatesti intr-o seara cand nu ai nici timp si descoperi ca mai ai in geanta 55 ron? Am facut rapid un calcul si am mers pe ideea de Pizza de Casa cu Sunca si Ciuperci !  Pai nu facem noi Pizza? Zis si facut! Asa ca am oprit la magazin si am luat urmatoarele:

1 Carton oua –  8.75 ron

Lapte Zuzu 1 l  – 4.04 ron

Cascaval ras – 6.58 ron

Ciuperci conserva  – 8.78

Sunca Sissy  – 19.55 ron

Toasta Secara – 4.69

Paste de tomate din camara

Unt –  aveam in frigider

Total : 52.39 ron

Taie jumatate din bucata de sunca( cam 300g) in  cubulete si arunc-o cu gratie  la calit cu o lingura de ulei. Peste ea arunca in zeflemea ciupercile, toata conserva( 460g)

Lasa-le la calit pe foc mic. Sa se perpeleasca, ca asa merita!  Pregateste  tava. Ia niste unt de prin frigider si fa-i un masaj.  Aseaza feliile de paine , mie mi-au intrat 9 felii si 3 jumatati. Dupa ce sunca si ciupercile s-au facut, ia niste pasta de tomate din camara( merge si fara daca nu aveti) si unge putin feliile de paine. Deasupra pune cu lingura amestecul de sunca si ciuperci, asa ca niste mici vulcani.

Bate 6-7 oua cu blenderul , adauga cam aceeasi cantitate de lapte si mai baga o data blenderul. E momentul sa pui ouale peste feliile de paine. Nu te grabi! Cu lingura pune pe langa fiecare felie de paine. Toate trebuie sa absoarba  sosul de ou cu lapte. La final, inainte de a baga la cuptor,  pune pe „musuroaie” cascaval  din belsug!

Hai, baga la cuptor si pofta buna la masa!

UPDATE: A fost delicioasa!

Live & Believe

 

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.