Rețeta zilei – Anghinare umplute cu usturoi și parmezan

rețeta - Screenshot 170
Ingrijirea Pielii - Instantly Angeless

Rețeta zilei – Anghinare umplute cu usturoi și parmezan. O rețetă vegetariană, extrem de gustoasă, pe care o puteți încerca oricând acasă, nu necesită efort mare și nici ingrediente multe.

Ingrediente

2 anghinare
1 lămâie
Unt
Usturoi – 3 linguri
Pesmet – 2 cești
Sare
Piper
Pătrunjel
Parmezan
Smântână

Citește și: Rețeta zilei – ouă pufoase precum un nor

Mod preparare:

Se iau cele 2 anghinare și se curăță de frunzele din centru, apoi se stoarce o lămâie în interiorul lor. Se pun apoi la fiert preț de 20 de minute.
Într-o tigaie separată se pune untul cu usturoiul, se adaugă zeamă de lămâie, pesmetul, sarea, piperul și pătrunjelul. Se amestecă totul și se lasă la foc preț de câteva minute.
Conținutul tigăii este apoi turnat în interiorul anghinarelor, pănă se vor umple. Deasupra este ”nins” parmezan. Totul se pune apoi la cuptor, preț de 15 minute, la 180 de grade.
Se servește cu smântână și lămâie.

rețeta - Screenshot 163 150x150Citește și: Rețeta zilei – bombe din pizza

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.