Rețeta zilei – Brânză vegană

rețeta - branza vegana 1024x576

Rețeta zilei – Brânză vegană. A fi vegan în ziua de azi nu mai este de mult o chestiune de excentric, ci a devenit un curent din ce în ce mai răspândit. Rețeta de azi este pentru și despre vegani:

Ingrediente:

  • Caju – 1 cană
  • Apă – 1 cană și jumătate
  • Drojdie – 1 linguriță
  • Sare
  • Ulei
  • Zeamă de lămâie

Citește și: Rețeta zilei – chiftele vegane

Mod preparare:

Într-un vas cu apă, punem caju și lăsăm să absoarbă toată apa. Apoi,  punem boabele caju în blender, alături de drojdie, sare, ulei și zeamă de lămâie. Amestecăm până când obținem consistența unei paste. Pe care o putem întinde apoi pe pâine.

O altă rețetă conține caju (1 cană), drojdie (3 lingurițe), praf de usturoi, sare, piper. Amestecăm totul în blender iar conținutul îl putem folosi ca și ”parmezan vegan” pe pizza noastră preferată. Poftă bună!

 

Sursă foto: Pixabay.com

rețeta - proteine 150x150Citește și: Rețeta zilei – castronul Buddha cu proteine

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.