Rețeta zilei – ”Covridog” făcut acasă

rețeta - Screenshot 145
Ingrijirea Pielii - Instantly Angeless

Rețeta zilei – ”Covridog” făcut acasă. Unele din cele mai căutate produse la patiserii, după covrigi, sunt ”covridogii”, o adaptare românească după celebrul hotdog. Pentru pofticioșii care vor să se bucure de aceste produse de patiserie, rețeta nu este deloc grea:

Ingrediente

Felii de cașcaval

Cârnați

3 lingurițe de drojdie

1 linguriță de sare

350 de grame de făină

gălbenuș de ouă

Citește și: Rețeta zilei – Tagliatelle cu mazăre, bacon şi sos de smântână

Mod de preparare

Se rulează cașcavalul peste cârnat. Se înfig apoi în bețe mai lungi și se bagă la congelator preț de 20 de minute. Într-un vas, se pun 250 ml de apă, 3 lingurițe de drojdie, 1 linguriță de sare. Se amestecă un pic, apoi se adăugă și făină (350 de grame). Din nou amestecăm, până când se omogenizează totul. Continuăm să adăugăm făină și să acestecăm până când se obține o cocă ca la carte.
Rupem apoi bucățele din cocă, și le înfășurăm în jurul bățului pe care avem cârnatul și cașcavalul.
Într-o tigaie punem 3 lingurițe de bicarbonat de sodiu cu apă fiartă. Trecem bețigașele prin ea, apoi le pune pe o tavă, le ungem cu gălbenuș de ouă și le băgăm la cuptor.
Le lăsăm să se coacă vreme de 18 minute la 180 grade Celsius.

Sursă foto: Youtube.com

rețeta - reteta zilei piept de curcan cu varza de bruxelles migdale si boia afumata 18576000 1 150x150Citește și: Rețeta zilei – Piept de curcan cu varză de Bruxelles

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.