Rețeta zilei – cozonac cu piept de pui

rețeta - Screenshot 8

Rețeta zilei – cozonac cu piept de pui. Îi putem spune și shaorma, sau foietaj, dar când îl vezi ce frumos se coace în cuptor, parcă tot cu gândul la cozonacul bunicii te duci. De data aceasta reinterpretat. Iată cum:

Ingrediente: 

  • Piept de pui – 2 bucăți
  • Sare
  • Piper
  • Rozmarin
  • Cimbru
  • Tarhon
  • Bacon – 4 bucăți
  • Aluat pizza
  • Dressing Caesar

Citește și: Rețeta zilei – Tempeh indonezian

Mod preparare:

Prăjim pieptul de pui și îl condimentăm cu sare, piper, rozmarin, cimbru și tarhon. Separat, prăjim și cele 4 bucăți de bacon. Tocăm apoi mărunt pieptul de pui, baconul. Pe un blat de pizza uns cu dressing Caesar punem apoi pieptul de pui, bacon, ceapă verde, mozzarella, parmezan.

Rulăm aluatul, îl punem într-o tavă de copt, ungem cu ou și se bagă la cuptor pentru 25 de minute la 220 de grade Celsius.

Sursă rețetă: Ca la mama acasă

rețeta - vegan carbonara 3 150x150Citește și: Rețeta zilei – paste carbonara pentru vegani

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.