Rețeta zilei – Drob de miel în prapur

rețeta - drob de miel

Rețeta zilei – Drob de miel în prapur Am intrat în Săptămâna Mare, mai sunt câteva zile până la Paște, iar gospodinele deja încep să se pregătească cum trebuie pentru a avea o masă de Paște perfectă. Săptămâna aceasta vă venim în ajutor cu multe rețete dedicate acestei mari sărbători.

Ingrediente

Organele unui miel
8 ouă
1 legătură usturoi verde
1 legătură ceapă verde
1 legătură pătrunjel
1 legătură mărar
Sare, piper
5 ouă fierte

Citește și: Rețeta zilei – lasgna de pui

Mod preparare

Spălăm organele mielului şi le fierbem în apă cu puţină sare. Când sunt fierte le scoatem şi le dăm prin maşină de tocat, adăugăm ceapa, usturoiul, pătrunjelul şi mărarul tocate mărunt. Batem ouăle cu sarea şi piperul doar atât cât să se omogenizeze şi le adăugăm şi amestecăm bine. Aşezăm drobul în tavă astfel încât să rămână în exterior suficient cât să acoperim drobul şi deasupra. Punem în tavă jumătate din compozitie apoi aşezăm pe mijloc ouăle fierte.Turnam restul de compoziţie, acoperim drobul cu prapurele.
Coacem drobul în cuptorul preîncălzit la 180 grade, pentru circa 50-60 minute. Îl lăsăm să se răcească complet şi apoi îl tăiem felii.

Sursă rețetă și foto: caietulcurețete.com

rețeta - supabulgareasca 150x150Citește și: Rețeta zilei – supă bulgărească

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.