Rețeta zilei – Friptură de miel cu vin și mentă

rețeta - mielcusos

Rețeta zilei – Friptură de miel cu vin și mentă Mielul este vedeta mesei de Paște. Există mii de moduri în care carnea de miel poate fi pregătită pentru a te putea bucura la masă de tot ce este mai bun la ea. Astăzi vă propunem o rețetă extrem de simplă, care nu cere nici mult timp, iar la final va oferi o combinație de gusturi ce va bucura toți invitații la masa de Paște.

Ingrediente

1 kg pulpă miel cu os
250 ml vin alb
250 ml apă
3-4 căţei usturoi
cimbru
mentă
piper
sare

Citește și: Rețeta zilei – pască fără aluat

Mod de preparare

Condimentăm bine bucățile de carne cu sare piper, cimbru şi mentă și le punem într-un vas ena. Usturoiul îl tăiem feliuţe şi îl punem peste carne. Turnăm în tavă vinul şi apa atât cât să acopere bucăţile de carne, dăm la cuptor la foc iute şi lăsăm până scade zeama şi carnea e rumenită.Când şi când mai stropim cu sosul din tavă. Garnisim cu frunzuliţe de mentă.

Sursă foto & rețetă: caietulcurețete.com

rețeta - drob de miel 150x150Citește și: Rețeta zilei – drob de miel în prapur

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.