Rețeta zilei – ochiuri românești în sos de roșii și brânză feta!

Ingrijirea Pielii - Instantly Angeless

Rețeta zilei – ochiuri românești în sos de roșii și brânză feta! Ochiurile românești sau ouăle poșate ne pot oferi o varietate de modalități pentru a fi gătite și pentru a asigura un mic dejun cu adevărat copios. Astăzi vă recomandăm o rețetă cu sos de roșii și brănză feta:

Ingrediente

30 ml ulei

1 ceapă, tăiată bucățele

4 căței de usturoi, tăiat mărunt

2 ardei grași

400 g năut sau fasole albă

boia, după gust

cimbru, după gust

700 g conservă roșii decojite

sare, după gust

piper, după gust

100 g brânză feta

8 ouă

pătrunjel, după gust

coriandru, după gust

lipii calde, opțional

Citește și: Rețeta zilei – clătite cu spanac și brânză!

Mod preparare

Încălzești cuptorul la 220 de grade. Încingi puțin uleiul, la temperatură medie, într-o tigaie. Adaugi ceapa, usturoiul și ardeiul gras tocat mărunt și lași pe foc aproximativ 8 minute. Combini cu năutul, boia și cimbrul și amesteci încă 2 minute. Pui apoi în tigaie roșiile decojite zdrobite și sucul de la ele. Reduci temperatura și amesteci încă 15 minute, până când se îngroașă sosul ușor. Condimentezi cu sare și piper. Presari brânză feta uniform peste conținut.

Spargi ouăle pe rând în sosul de tomate, la distanță potrivită. Dai la cuptor 5-8 minute, astfel încât gălbenușul să rămână moale. Asezonezi cu pătrunjel și coriandru, după gust. Servești cu lipie caldă, dacă dorești.

Sursă rețetă: clickpoftăbună.ro

rețeta zilei - baba ganoush 3Citeste si: Rețeta zilei – baba ganoush, aperitivul perfect

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.