Rețeta zilei – porc dulce-acrișor

rețeta - gu lao rou llw 01 1024x683

Rețeta zilei – porc dulce-acrișor. Vine iarna, porcul este leguma preferată a românilor în această perioadă, ca atare, rețeta de azi vă oferă o interpretare un pic diferită, dar gustoasă, a unui preparat culinar pe bază de porc.

Ingrediente: 

  • Carne de porc – 200 g
  • Sare – 1 linguriță
  • Făină de porumb – 1 lingură
  • 1 ou
  • Ulei
  • Usturoi – 5g
  • Ardei roșu și verde tăiat în bucăți
  • Ananas – 150 g
  • Zahăr – 50 g
  • Oțet de orez 50 ml
  • Ketchup – 2 linguri

Citește și: Rețeta zilei: Tamagoyaki – omleta japoneză

Mod preparare: 

Amestecăm carnea cu făina, oul și sarea, apoi o punem la răcit preț de 20 de minute. Apoi o trecem iar prin făină și o punem la prăjit. Într-o tigaie separată adăugăm ulei, usturoi, ardeiul roșu și verde, ananas, zahăr, oțet și ketchup, amestecând până obținem un sos ușor caramelizat. La final adăugăm și carnea prăjită și putem servi cu o garnitură de orez. Poftă bună!

Sursă foto:

rețeta - gogosi 150x150Citește și: Rețeta zilei – gogoși umplute cu sirop de scorțișoară

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.