Rețeta zilei – sărmăluțe oltenești de post

sărmăluțe - sarmalepostemma
Ingrijirea Pielii - Instantly Angeless

Rețeta zilei – sărmăluțe oltenești de post. Suntem în plină perioadă a Postului Crăciunului. Chiar dacă acesta este un post mai lejer față de altele, fiind un post al bucuriei, tot trebuie să știm ceva rețete delicioase. Sarmalele de post sunt un deliciu de care ne putem bucura în orice moment al anului.

Ingrediente:

•2-3 cepe mijlocii
•150g orez
•200 g semințe de dovleac decojite
•Ulei,
•Sare
•Piper
•Cimbru
•Boia de ardei dulce
•Varză murată
•1 măr

Preparare:

Se toacă ceapa solzișori și se călește ușor cu un pahar de ulei se adaugă orezul din boiaua de ardei . Semințele de dovleac decojite se dau prin mașina de tocat carne și se adaugă în ceata calita se adaugă sare piper și mărul dat pe răzătoarea mică se amestecat bine compoziția și se rulează sarmalele . Crenguțele de cimbru se pune printre sarmalele gata rulate.

sărmăluțe - bec04d1c887d61aeaf60d32358e5ac55 150x150Citeste si: Coșulețe cu creveți

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.