Rețeta zilei – Tapas cu creveți și brânză!

rețeta zilei - tapascreveti

Rețeta zilei – Tapas cu creveți și brânză! Astăzi vă propunem această rețetă deloc greu de realizat, dar care va cuceri orice gurman!

Ingrediente:

200 g cremă de brânză, 100 g telemea de capră, 10 măsline negre fără sâmburi, 10 creveţi decorticaţi, o legătură de pătrunjel, o lingură de unt, un căţel de usturoi, sare

Citește și: Rețeta zilei – bourekas cu feta și spanac

Mod de preparare:

Se sfărâmă brânza telemea într-un castronel şi se încorporează treptat crema de brânză. Se omogenizează şi se adaugă un praf de sare, apoi se taie cât mai fin pătrunjelul şi se lasă deoparte. Usturoiul zdrobit se pune în tigaia încinsă cu ulei, apoi creveţii, care se lasă 2-3 minute pe fiecare parte, pânădevin rozalii. Se scot pe şervete de hârtie pentru a elimina excesul de grăsime. Se modelează cu palmele mingiuţe din amestecul de brânză şi se dă prin pătrunjelul tocat fin. Se pune pe fiecare o măslină, un crevete şi se unesc cu o scobitoare de cocktail. Se pot servi alături de un spumant sec.

Sursă rețetă: jurnalul.ro

rețeta zilei - ochiuri romanesti in sos de tomate si branza feta 580x400 150x150Citeste si: Rețeta zilei: ochiuri românești în sos de roșii și brânză feta!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.