Duminica este despre NOI DOI !

duminica - lovers 175918k
Ingrijirea Pielii - Instantly Angeless

Articol scris de Iancu Ionuț. Duminica este despre NOI DOI ! Nu cred că există o zi mai potrivită să îți spun cât de dor îmi este de tine. Duminica este ziua aceea în care, indiferent cât de urât este afară, cât de iarnă sau vară, cât de devreme sau de tărziu, cu tine cuibărită în brațele mele, totul e perfect.

Duminica e momentul acela în care doar sărutul tău îmi poate îndulci cafeaua. Doar mângăierea ta îmi poate încălzi sufletul. Când tot restul zilelor săptămânii iubirea noastră e un haos, o căutare, un dor permanent, duminica este despre univers perfect așsezat, regăsire, alinare și iubire.

Duminica este ziua în care nu mai vreau scuze. Te vreau pe tine. Nu îi mai vreau pe alții, te am doar pe tine. Nu vreau zgomot, vreau liniștea respirației tale. Nu mai vreau socializare, vreau gemetele tale, zgârieturile, orgasmele tale. Cum, duminica nu se face sex? Bine, atunci vom face dragoste.

Ziua asta e despre noi ca familie. Știi că te vreau pentru totdeauna. Și duminica noastră e ziua aia în care eu gătesc, tu comentezi, tu te alinți, eu te răsfăț. E ziua când suntem iar copii, apoi adulți. Când ne jucăm de-a mama și tata fără rușine. Când închidem smartphone-urile și ne jucăm telefonul fără fir. Și dacă este să ieșim un pic în lume, e doar ca să ne plimbăm de nebuni prin parc, tu căutând pokemoni, eu căutând să îți pozez zâmbetul. Și fața furioasă. Aia a ta de bagă lumea în boală. Lumea proastă, care nu știe să îți citească ochișorii ăia mari…

Stai..stop..iar încep să visez prostioare. Și aici vorbim despre duminică. Ziua când Dumnezeu a decis să se odihnească, iar noi am decis să iubim. Să ne iubim. Să fim. Aș da o lege. Pentru toți cei care se plâng că nu mai au timp de persoana iubită, că nu mai găsesc soluții să își salveze relațiile de iubire, să fie condamnați să trăiască numai ziua de duminică. Un fel de ziua cârtiței, varianta mea.

Ridic ochii din laptop și te caut cu privirea..ești în spatele meu, citești ce scriu..Ai zâmbetul drog de care m-am îndrăgostit iremediabil. Îmi primesc sărutul de dimineață, de duminică dimineață, apoi te duci la oglindă și începi jocul ăla atât de erotic și dulce, în care te îmbraci, te machiezi. „A început să îmi placă iar să mă fac frumoasă dimineața..să mă machiez, să îmi aleg hainele„. Arunci repede pe tine blugii albaștri, mulați pe picior și pe…hmmm, un trening negru cu glugă, zâmbești ștrengărește și până să apuc să mai comentez ceva, dispari la muncă.

Păi, ce faci iubita, eu scriu de duminici și noi, iar jobul tău te cheamă și azi? Cred că urmează o demisie.

duminica - 14423711 10208945050118420 380227026 o 150x150Citeste si: AVIOANE DE HÂRTIE – când iubirea e o dulce joacă

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.