26 de moduri prin care ULEIUL de COCOS devine MAGIC !

uleiul de cocos - aromatherapy coconut oil 945260304

26 de moduri prin care ULEIUL de COCOS devine MAGIC ! În ultima perioadă uleiul de cocos captează tot mai multă atenţie datorită numeroaselor moduri în care poate fi utilizat. Fie că îl foloseşti pentru beauty, mâncare sau efectele antibacteriene, se dovedeşte a fi un ingredient de nădejde în orice scop alegi să îl foloseşti. Păstrat în mod corespunzător, poate să reziste fără probleme mulţi ani.

Uleiul de cocos se prezintă sub formă de lichid ce rezistă la temperaturi de 25 grade şi care ia o formă solidă când este păstrat la temperaturi scăzute. Un atuu al acestui produs este că nu lăsa senzaţia de îngrăşare după folosire, precum alte grăsimi săturate.

Beneficii ale uleiului de cocos :

  • Efect hidratant şi catifelant pentru piele
  • Ajută împotriva uscării părului şi a firelor despicate oferind strălucire. Îl poţi folosi sub formă de mască, iar pentru un efect sigur ar fi bine să-l lași să acţioneze peste noapte.
  • Ajuta la creşterea sănătoasă a unghiilor.
  • Potrivit pentru utilizare că produs după plajă.
  • Proprietăţi antibacteriene şi antimicrobiene.
  • Efecte benefice pentru igiena dentară.
  • Unul dintre cele mai bune grăsimi pentru utilizare în preparatele reci şi calde. Nu arde şi este stabil şi la temperaturi foarte mari, ceea ce îl face potrivit şi pentru prăjit.

Poţi folosi acest ulei în scopuri nebănuite.

Foto : widewallpapershd.info

uleiul de cocos - T  t  neasa planta minune 768x513 1 150x150Citeste si: Tătăneasa, planta minune. Te ajută în caz de diabet sau cancer

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.