Categorii
FASHION

Cizmele Yves Saint Laurent, răsfăţul de 10.000 de dolari

Cizmele Yves Saint Laurent, răsfăţul de 10.000 de dolari Lansate în toamna acestui an, cizmele YSL au avut, încă de la prima apariţie pe podium, un succes imens. Ele fac parte din colecţia winter-autumn 2017/2018 şi definesc perfect femeia modernă, activa dar şi elegantă.

cizme – cizme1 le face atât de speciale? Cizmele peste genunchi create de designerul italian Anthony Vacarello sub egida casei de modă YSL, sunt lucrate manual şi sunt decorate cu peste 3000 de pietre preţioase. Un accesoriu fashion într-un stil clasic, reinventat şi adus în tendinţele contemporane. Inspiraţie, strălucire şi creativitate sunt cuvintele care definesc acest nou model de încălţăminte. Perfect pentru a fi purtat atât cu jeanşii cât şi cu ţinute elegante cu aspect preţios.

Citește și: Imaginea zilei – iarna, invitatul nepoftit

Şi preţul este la înălţime, deşi aparent nici o etichetă cu preţul de 10000 de dolari nu poate descuraja împătimiţii de modă. Tocmai de aceea, cererea este mare şi designerul a dezvăluit că are o listă de aşteptare foarte lungă la acest model.

Şi cum vedetele sunt primele care promovează marii designeri, însăşi Rihanna şi-a făcut apariţia la ultimele evenimente purtând acest item neconvenţional. Ea a asortat cizmele disco pretioase cu blugii rupţi, geacă de piele supradimensionată şi cercei rotunzi, reveniţi de curând în tendinţe. O apariţie strălucitoare şi neconvenţională care a încântat fanii din lumea întreagă.