Categorii
VIDEO

Ed Sheeran, favoritul BRIT Awards 2018!

Ed Sheeran, favoritul BRIT Awards 2018! În această seară, industria muzicală britanică își alege premianții. Cel mai interesant duel este cel dintre Ed Sheeran, unul din cei mai bine vânduți artiști și Dua Lipa, cea mai nouă stea a muzicii britanice, aflată în plină ascensiune.

La categoria cel mai bun cântăreţ britanic solo, Ed Sheeran candidează împotriva artiştilor Liam Gallagher (ex-Oasis), Stormzy, Loyle Carner et Rag’n’Bone Man. El este nominalizat şi la premiile pentru cel mai bun clip şi cel mai bun cântec cu hitul său ”Shape of you”. În ianuarie, Sheeran a câştigat două premii Grammy, pentru cel mai bun album pop vocal, în defavoarea lui Lady Gaga sau Coldplay, şi pentru cea mai bună performanţă pop solo pentru ”Shape of You”.

Citește și: [VIDEO] Ed Sheeran, clip nou, ”Perfect”, omagiu adus iubitei sale!

După ce a cântat mai mulţi ani pe stradă sau în baruri, Ed Sheeran a cunoscut succesul internaţional în 2014 cu piesa ”Thinking Out Loud”. Albumul ”Divide” a bătut toate recordurile pe Spotify, cu 57 milioane de ascultări în prima zi de lansare. Şi totuşi artista cu cele mai multe nominalizări la Brit Awards 2018 este noua revelaţie Dua Lipa cu 5 nominalizări, urmată de Ed Sheeran (4 nominalizări), J Hus (3 nominalizări) şi de Rag’n’Bone Man (3 nominalizări).