Categorii
FASHION

Karl Lagerfeld duce Channel în viitor la Saptămâna Modei de la Paris

Karl Lagerfeld duce Channel în viitor la Saptămâna Modei de la Paris. Mult așteptata prezentare de modă marca Lagerfeld nu a dezamăgit pe nimeni din cei care au fost prezenți la luxuriosul Grand Palais. Duetul Karl Lagerfeld – casa de modă Channel s-a axat de data aceasta pe o colecție dedicată femeilor care înfruntă intemperiile și adversitățile naturii.

După ce s-a inspirat din universul spațial la precedenta sa paradă de pret-a-porter, directorul de creație al casei Chanel, un obișnuit al show-urilor grandioase, a imaginat un decor similar defileului Verdon din Provence, marele canion al Europei. În mijlocul acestor pereți stâncoși și printre cursuri de apă au defilat manechinele în ultima zi a Paris Fashion Week în acordurile unei piese a cântăreței islandeze Bjork care va scoate curând pe piață un nou album.

Citește și: Casa de modă Channel este în pericol să nu mai producă Chanel N°5!

Cu cizme până la pulpă din plastic transparent și sacou din tweed scămoșat, Kaia Gerber, 16 ani, fiica fostului top model Cindy Crawford care a făcut senzație la New York Fashion Week, a deschis balul sub arcadele însorite ale Grand Palais. Au urmat manechine în impermeabile, rochii minimaliste și sacouri marca Channel purtate cu accesorii, totul într-o suprapunere savantă. Pentru a se feri de intemperii, sau pentru a sări peste băltoace, în stilul lui Gene Kelly (în filmul „Cântând în ploaie”) colecția Channel primăvară/vară 2018 dispune de o întreagă paletă de accesorii.

Sursă foto: reutersmedia.net

Citește continuarea pe Agerpres