Categorii
FASHION

Modelul Emily Ratajakowski: ”Sunt prea sexi și am de suferit!”

Modelul Emily Ratajakowski: ”Sunt prea sexi și am de suferit!” Suntem obișnuiți să credem că le este greu oamenilor care nu au fost înzestrați de natură cu o frumusețe aparte. Credem că doar astfel de oameni suferă de discriminare. Unul din cele mai sexi modele și actrițe din lume, Emily Ratajakowski, a declarat într-un interviu că are de suferit din cauză că este prea sexi:

„Mi se întâmplă de multe ori asta: ‘Oh, este prea sexi’. Este ceva ca un lucru împotriva femeilor, faptul că oamenii nu vor să lucreze cu mine pentru că am sânii prea mari”, a declarat ea pentru revistă.

„Ce este în neregulă cu sânii? Sunt un lucru feminin minunat care trebuie celebrat. Cui îi pasă? Sunt minunați dacă sunt mari, sunt minunați dacă sunt mici. De ce ar trebui să fie asta o problemă?”, a adăugat ea.

Emily Ratajakowski a exprimat opinii similare și într-un interviu pentru ES Magazine publicat în mai 2016.

Citește și: Bacalaureat 2017 – ce note au luat Ilinca și Nicole Cherry?

„Este un paradox interesant. Dacă ești o actriță sexi este greu să primește roluri serioase. Ți se oferă același gen de rol în care te-au văzut deja. Oamenii sunt ca oile și spun ‘oh, asta este ceea ce face ea bine’”, a afirmat atunci actrița.

„Adevărul este că nimeni nu vrea să mă audă vorbind despre lucrurile astea. În mod cert bărbații care se ocupă de casting pentru filme nu vor să audă despre asta, dar nu pot să nu vorbesc — sunt supărată. Este important pentru mine”, a mai spus ea.

Emily Ratajovski a devenit celebră după ce a apărut în videoclipul provocator pentru „Blurred Lines” al lui Robin Thicke. De atunci ea a jucat în filmul „We Are Your Friends” și ar urma să apară și în producțiile „I Feel Pretty” și „In Darkness”.