Categorii
FASHION

Tendințele în moda 2018 se dau la Săptămâna Modei de la Milano!

Tendințele în moda 2018 se dau la Săptămâna Modei de la Milano! Unul din cele mai așteptate evenimente de fashion din lume, Săptămâna Modei de la Milano a debutat în forță, cu o prezentare a celor de la casa Gucci privind tendințele primăverii 2018.

Mărci de prestigiu la nivel internațional vor defila până duminică, în timp ce ziua de luni va fi dedicată firmelor mai puțin cunoscute care beneficiază de sprijinul Camerei Nazionale della Moda Italiana, organizatoare a evenimentului milanez.

Prima zi va fi inaugurată de propunerile firmei Gucci, casa florentină înființată în 1921, care va prezenta colecții atât feminine cât și masculine. La 21 septembrie va fi rândul casei Max Mara, care la primele ore ale zilei va oferi publicului colecțiile sale pentru anul viitor, după care vor urma Fendi și Prada.

Citește și: Heidi Klum lansează o colecție de haine de lux

Un eveniment foarte așteptat al acestei zile va fi defilarea plină de culoare și împletituri promisă de firma Moschino.

Accesoriile de la Tod’S vor inunda podiumul milanez vineri, 22 septembrie, și vor face oficiu de anticameră modelelor lui Giorgio Armani, singura firmă care va beneficia de două defilări ce vor fi organizate consecutiv.

Designerul Roberto Cavalli va surprinde apoi asistența cu ținutele sale în cursul după-amiezii, în timp ce calendarul celei de-a treia zile milaneze se va încheia cu propunerile casei de modă Versace.

Bottega Veneta și Missoni mizează de asemenea pe colecții atât pentru femei cât și pentru bărbați cu prezentări organizate la 23 septembrie, ce vor ieși pe podium înainte de colecția de lux a lui Salvatore Ferragamo.

Penultima zi va fi dedicată caselor Trussardi și Laura Biagiotti, care vor pune punct final Săptămânii modei de la Milano care își rezervă ziua de luni, 25 septembrie, unor mărci mai puțin cunoscute, dar susținute de Camera Nazionale della Moda Italiana, Daizy Shely, Ujoh și Ssheena.

Sursă foto: thefashiontag

Continuare știre pe Agerpres