Categorii
VIDEO

The Humans, reprezentanții României la Eurovision 2018!

The Humans, reprezentanții României la Eurovision 2018! România va fi reprezentată la Eurovision 2018 de trupa „The HUMANS”, cu piesa „Goodbye”, în finala care va avea loc în luna mai, la Lisabona. Trupa „The HUMANS” a fost formată în urmă cu un an și este compusă din șase membri: Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alex Matei (clape), Alex Cismaru (chitară), Cristina Caramarcu (voce).

Prezenți în studioul Perfect Imperfect, câștigătorii au vorbit despre sentimentele trăite pe tot parcursul finalei Eurovision România și despre ce urmează în ceea ce privește galele europene Eurovision 2018:

Citește și: Vrei să te relaxezi? Uite o idee!

Cristina Caramancu: ”Am dormit doar 3 ore. Din câte îmi aduc aminte, a fost foarte scurt, nu am înțeles nimic din momentul în care am plecat din camera verde, am ieșit pe scenă și ne-am întors. Și ne ziceam acasă, dacă câștig, o să ies ca o divă, cu rochia roșie și când colo nu avea ruj, machiaj, nimic. Aveam foarte multe lucruri de adus pe scenă și la un moment dat oamenii ne-au spus: stop, nu putem aduce în 40 de secunde totul pe scenă”.

Alex Cismaru: ”Într-un fel, mi-ar fi plăcut să cred că suntem într-un live și mă uitam la oameni și îmi venea să le cer să aplaude, să țipe. Un pic dezamăgit când am ieșit și s-a terminat prea repede.” Melodia „Goodbye” a trupei „The HUMANS” s-a clasat pe primul loc în finala pentru desemnarea reprezentantului României la Eurovision 2018, unde a obținut 3277 de voturi din partea publicului.