Categorii
VIDEO

[VIDEO] Carla’s Dreams, când poetic, când murdar!

[VIDEO] Carla’s Dreams, când poetic, când murdar! La doar o săptămână de la lansare, piesa celor de la Carla’s Dream, ”Când poetic, când murdar” a trecut deja de pragul de 1 milion de vizualizări.

Nici nu este de mirare acest lucru, ținând cont de faptul că trupa are deja peste 1 milion de abonați pe Youtube, iar toate piesele lor au strâns peste 500 de milioane de vizualizări. Despre ”Când poetic, când murdar”, cei de la Carla’s Dreams au declarat:

Citește și: [VIDEO] Delia a lansat hitul primăverii: ”Du-te, mă!”

„Această piesă este dedicată celor care au avut norocul sau nefericirea de a fi «murdăriţi» de viaţă, de lume, cu noroi, cu har. Poeţi, invizibili adesea, care se nasc, trăiesc, mor printre şi alături de noi. Acei „poeţi“ care simt viaţa, acei rebeli care văd altfel, acei „vecini“ care nasc fraze zburătoare. Acei oameni care fac mereu pasul riscant dar adevărat pentru ei. Acei oameni care se dizolvă în ura şi neînţelegerea altora adesea. Prea des. Deşi sunt aproape întotdeauna cei mai îndrăgostiţi de lume, de viaţă“

Pentru Carla’s Dreams urmează o perioadă plină, care va culmina cu cel de al treilea concert de la Arenele Romane, programat pentru data de 5 mai.