Categorii
VIDEO

[VIDEO] Irina Rimes – ”Beau”

[VIDEO] Irina Rimes – ”Beau”! Irina Rimes revine în atenția fanilor cu o nouă piesă care, la nici o zi de la lansare, are deja peste 300 de mii de vizualizări pe Youtube. ”Beau” este o piesă despre ”un capitol vechi din viață, rămășițe din trăiri care s-au conturat abia acum”, după cum chiar artista mărturisește.

Proiectul beneficiază de o producție video aparte în care cele trei videoclipuri, împreună cu un intro și un outro ce conțin cheia întregii povești, formează un scurt metraj cinematic.

Citește și: [VIDEO] Delia a lansat hitul primăverii: ”Du-te, mă!”

„Trilogia II” evocă lupta continuă, dar uneori în van, dintre individ și soartă. Irina este pusă față în față cu variante alternative ale realității, concluzia poveștilor fiind însă de fiecare dată aceeași, indiferent de drumul ales pe parcurs. În cadrele din intro-ul Trilogiei, o putem observa pe Irina aflată fața în față cu trei uși albe, pe un platou de televiziune. Prezentatorul o îndeamnă pe artistă să aleagă una dintre uși, respectiv una dintre variantele realității sale. Astăzi, cu ocazia lansării single-ului „Beau”, Irina alege prima ușă.

Filmările videoclipului au avut loc la Joben Bistro și în platourile Kanal D, iar costumația prezentatorului Ștefan Lungu a fost oferită de către Trends by Adina Buzatu. Ca și în cazul albumului „Despre el”, videoclipurile au fost realizate de către NGM Creative, în conceptul lui Dan Floroiu și a lui Bogdan Păun, DOP Alexandru Mureșan și regie Bogdan Păun. Producția videoclipului pentru Irina Rimes a fost realizată de către Loops Production.